Directe al jardí. Arquitectura actual. Espai per esbargir-se. Garatge i entrada en planta baixa. Acollidor i pràctic. Ampli i amb il·luminació natural. Equipada i pràctica pel dia a dia. Comunicada amb la sala d'estar menjador. Habitació suite, amb vestidor i bany. Bany de la suite. Disseny i funcionalitat.

Un habitatge amb llum, un habitatge amb vida.

Habitatge pensat pel seu benestar i el de la seva família, amb una qualitat constructiva, funcional i estètica que el diferencia de la resta del mercat.

Ubicat en una zona residencial tranquil·la i àmplia, òptima per al seu descans i l’esbarjo dels més petits, disposa d’una orientació solar idònia i gaudeix d’unes vistes privilegiades cap a l’entorn natural.

La calidesa dels seus materials, l’alt aïllament tèrmic i la calefacció mitjançant aerotèrmia per terra radiant, garanteixen un habitatge amb un ambient altament confortable.

L’habitatge s’ha pensat per donar resposta a tot el cicle de la vida familiar, ja que entre la planta baixa i la planta pis es disposa de totes les estances necessàries per a una família completa, i quan aquesta es redueix, li permetrà fer vida únicament en la planta baixa, ja que incorpora totes les estances que pot necessitar una parella.

Aquesta tipologia d’habitatge deixa enrere el clàssic adossat a tres nivells i s’aproxima al concepte d’una casa feta mida, però en aquest cas sense haver de viure el complex procés de la seva construcció ni la incertesa del seu cost final, que difícilment es recupera en cas de venda posterior.

L’experiència en l’ofici i el coneixement tècnic del nostre Equip, li ofereixen l’oportunitat de poder gaudir d’un habitatge de qualitat a preu tancat pensat tant pel seu present com pel seu futur. 

c/ Pica d’Estats, 2. Les Borges Blanques