ABANS I EN L’EXECUCIÓ

Urbanització

Reforma de vial i urbanització de plaça en nucli antic.

L’actuació ha facilitat, des del punt de vista funcional, comunicar el nucli antic del municipi amb la part més alta d’aquest, on es troba una escola bressol, amb el que ara les famílies disposen d’un itinerari més còmode i accessible.

El disseny ha considerat l’entorn i la seva localització, fet que ha condicionat l’elecció dels materials, i més enllà dels treballs propis de la urbanització també paral·lelament s’han fet les gestions oportunes per enretirar tots els cables de la façana de l’església i els aeris.

Destacar i agrair la intervenció sobre el corten del pintor i escultor Sergio Bosque.

Localització: carrer i plaça Abadia, Les Borges Blanques

Treballs: Disseny, projecte i direcció.

Any: 2016 i 2018

Projectes

Reforma Integral
Habitatge Unifamiliar
Adequació de local
Equipament Esportiu
Urbanització
Edifici administratiu